Home » REACTIES

Reactie plaatsen

Reacties

Maaike Struisvlugt
10 maanden geleden

Calvin heeft bij ons nieuwbouwhuis op de grote open zolder een vliering gemaakt op 2,6m hoogte van 27m2 groot met vlizotrap. Daarnaast heeft hij twee kamers op zolder gecreƫerd met inbouwspots in het plafond. Vervolgens heeft hij alles gesausd.

Het ziet er prachtig uit. De kids zijn heel blij met hun nieuwe kamers. Calvin werkt netjes, is betrouwbaar, denkt mee en ook nog eens een fijne persoonlijkheid. Kortom, een aanrader voor iedere klus!

Jolanda van Voorst
een jaar geleden

Bij ons heeft Calvin de hal gestuukt,
Calvin kwam eerst bij ons thuis, voor een offerte, eerlijke prijs, goede afspraken en fijne samenwerking en het belangrijkste mooie strakke muren. Een zeer tevreden klant achter gelaten die je naam zeker zal noemen bij belangstellende.
Een echte vakman

Rachelle Huliselan
4 jaar geleden

Een echte vakman! Calvin heeft mijn zolder omgetoverd tot een geweldige leefruimte. Ook heeft hij de meubels op maat gemaakt van steigerhout. Het is nog mooier geworden dan ik had gehoopt.

Ria Duijvestijn
4 jaar geleden

Geweldig werk verricht Calvin. Zorgvuldig en deskundig zijn de houten geveldelen van mijn huis vervangen door kunststof geveldelen. Een aanrader!

Wat vindt u van deze site

Rating: 5 sterren
1 stem